Třetí se šestým, hostíme Velvary

Po remízovém zápase v Jablonci nad Nisou se Česká fotbalová liga přesouvá opět do Kolína. V rámci šestého kola třetí ligy hostí kolínští fotbalisté Slovan Velvary, přijďte v sobotu 10. září do Borků. Zápas začíná v 10:30 hodin.

Slovan Velvary, mužstvo z Kladenska a města se zhruba tří tisíci obyvateli, se po čtyřech odehraných zápasech zařadil na šesté místo v tabulce skupiny B. Na úvod soutěže Velvarští porazili Benešov 3:1, týden na to však padli s Teplicemi 1:0. Vítězně zahájili i cestu MOL Cupem, v prvním kole porazili Turnov vysoko 5:1, ve druhém kole na ně čekají ligové Pardubice. Třetí kolo České fotbalové ligy remizovali s Chlumcem nad Cidlinou 1:1, další týden měli volno. Dohrávka s mosteckým Baníkem je čeká ve středu 5. října. V dosud posledním zápase zvítězili v Brozanech 1:0. Celkem mají sedm bodů a skóre 6:4.

Kolín má za sebou pět zápasů a jakožto nováček soutěže je velkým překvapením. Aktuálně Kolíňákům patří třetí místo, jsou za Ústím nad Labem a Žižkovem, dosud nasbírali deset bodů. Plně bodovali v zápasech s Živanicemi, Mostem a Brozany. Jeden bod brali z utkání v Jablonci nad Nisou a jedinkrát padli v Zápech, na půdě loňského vítěze skupiny.