Další zápas už v 15:30, v neděli hostíme Horky nad Jizerou

V pořadí již osmé divizní kolo, čtvrtý domácí zápas. V neděli 19. září přivítají v Borkách kolínští fotbalisté sedmý celek tabulky, FC Horky nad Jizerou! Pozor, posouvá se čas. Zápas začne už v 15:30.

FC Horky nad Jizerou

Náš nedělní soupeř se aktuálně nachází na sedmém místě v tabulce pro divizní skupinu C. Horky nad Jizeru zatím získaly jedenáct bodů a mají shodně s šestými Benátkami nad Jizerou. Horší jsou o skóre, které mají dvanáct vstřelených ku třinácti inkasovaným gólům. Získané body vytěžily z duelů s Dvorem Králové (1:1), Náchodem (0:1), Poříčany (3:1), Kutnou Horou (2:2) a Tochovicemi (3:4). Ztráty si Horečtí připsali v zápasech s Velkými Hamry (0:1) a vedoucím Vysokým Mýtem (5:1). Nejlepším střelcem horeckého mužstva je Bakayoko, a to se třemi přesnými zásahy.

Kolínským fotbalistům se prozatím vzdálila první příčka. Po hezké sérii čtyř vítězných zápasů přišla ztráta. V uplynulém kole hostovali na půdě aktuálně šestých Benátek nad Jizerou. Přestože vedli 1:0 a mohli své vítězství zpečetit dalšími góly, domácí nevyužité šance potrestali tři minuty před koncem, kdy vyrovnali na 1:1. Kolín si tak z Benátek odvezl pouze bod a na první Vysoké Mýto ztrácí už sedm bodů.

Ve vzájemných zápasech dominují Kolínští. V posledních čtyřech duelech odešli vždy s větším bodovým ziskem. V srpnu 2018 rozhodovaly penalty, rovněž i na jaře 2019. Oba penaltové rozstřely kolínští fotbalisté zvládli a vyhráli dvakrát shodně 2:1. Osmé kolo sezony 2019/20 patřilo také Kolíňákům, tentokrát už s plným bodovým ziskem za vítězství 2:1 a v dosud posledním vzájemném mači, v říjnu 2020, se Kolínští rozstříleli více. Horeckému celku nasázeli čtyři branky a zvítězili 4:1.

Zápas třetího se sedmým začne v neděli 19. září v 15:30. VŠICHNI NA FOTBAL!

Napsat komentář

+ 73 = 79