V rámci 10. kola přivítáme Trutnov

Zápas s pořadovým číslem jedenáct mají kolínští fotbalisté na programu už tuto neděli. V rámci 10. kola hostí v Borkách od 15:00 mužstvo Trutnova.

MFK Trutnov

Desátý celek tabulky. Náš sobotní soupeř nezažil zcela vydařený vstup do nového ročníku Divize. První tři utkání totiž prohrál, navíc během nich vstřelil pouhé dvě branky. Poté se Trutnovským podařilo nepříjemnou sérii zlomit. Porazili Náchod (2:0) a Poříčany (3:1). Následně však přišly dva zápasy porážek s Vysokým Mýtem (1:2) a Kutnou Horou (1:2), ale poté zase dva mače s plným bodovým ziskem (Tochovice – 4:2, Horky n. J. – 1:0). V úterní předehrávce patnáctého kola však Trutnovští opět padli. Nestačili na Libiš (0:1). V tabulce tak jsou na desátém místě, přičemž mají dvanáct bodů a skóre 14:21.

Kolínští jsou opět na vzestupu. Navíc o minulém víkendu dokázali využít prvního zaváhání Vysokého Mýta a stáhli bodovou ztrátu na čtyři body. Aktuálně mají dvacet tři bodů, přičemž mají na kontě sedm vítězství a dvě remízy. Porazit je dokázal zatím pouze jediný celek, a to lídr soutěže Vysoké Mýto. Tabulka střelců ale patří Kolínu. S deseti přesnými zásahy jí kraluje Jiří Sodoma.

Důležitost utkání přislibuje, že se bude jednat o kvalitní mač, ve kterém oba týmy pojedou na plný plyn. V neděli 3. října začínáme v 15:00, rozhodně si zápas nenechte ujít.