Dnes nás navždy opustil Jan Kopecký

S hlubokým zármutkem Vám oznamujeme, že nás v 71 letech navždy opustil dlouholetý správce Jan Kopecký.

Svůj život zasvětil fotbalu, a tomu kolínskému především. Zhruba šest let pečoval o trávník našeho tehdejšího rivala AFK Kolín, následně se přesunul na Mogul Kolín, tedy dnešní Spartu. Dvacet jedna let pečoval nejen o areál, ale i o hráče, kterých se zde za tu dobu vystřídala spousta. Všem, kteří ho znali, se do paměti zapsal jako „Měkunda“, a to hlavně pro jeho nejoblíbenější hlášku a vtipnou povahu.

U vstupu do areálu Sparty Kolín je připraveno pietní místo, kde můžete zapálit svíčku a věnovat panu Kopekému tichou vzpomínku. Rodině vyjadřujeme upřímnou soustrast…

Vážení příznivci Sparty Kolín,
obdrželi jsme velmi smutnou zprávu o úmrtí našeho dlouholetého správce klubu pana Kopeckého. Vedení klubu a věřím, že i celá fotbalová rodina včetně hráčů zasílá kondolenci upřímné soustrasti paní Kopecké a celé rodině pana Kopeckého. Honza alias „Měkunda“ byl přes dvacet let spjatý s areálem našeho klubu a nikdo z nás si nedokázal představit vstup na hřiště bez jeho každodenní přítomnosti. Do poslední chvíle, co mohl, se staral o hřiště a bojoval.
Věřím, že jeho vtípky, srandy, hlášky, ale i svérázný přístup bude nám všem chybět a vždy na něho budeme vzpomínat jako na našeho „Měkundu“, který byl nedílnou součástí našeho klubu.
HONZO, DĚKUJEME TI ZA VŠE!

Mgr. Vladimír Zeman – předseda klubu

Foto: Jan Kobzáň

1 komentář: „Dnes nás navždy opustil Jan Kopecký

  1. Vážení,chtěla bych vyjádřit uprimnou soustrast jeho ženě milusi a synům honzikovi a milanovi. Pan kopecký a jeho žena žily hřištěm celých 21let bez odpočinku a volná.čest jeho památce.

Napsat komentář

− 4 = 2