V šestém kole hostíme Tochovice

Po MOL Cupu zpět do Divize! Přestože kolínští fotbalisté prohráli s pražskou Duklou, předvedli velmi sympatický výkon. Nyní tak Kolíňáci mohou přenést veškeré síly do Divize, aby se porvali o postup do ČFL. Sérii tří vítězství v řadě mohou protáhnout již tuto neděli, kdy v Borkách hostí od 17 hodin nováčka soutěže – SK Tochovice.

SK TOCHOVICE

Tochovický celek si prozatím nevede vůbec dobře. Po odehraných pěti kolech má pouze dva body a je na posledním místě v tabulce. Body získal za remízy, a to v prvním kole ve Velkých Hamrech (2:2) a v posledním odehraném kole v Kutné Hoře (2:2). Mezitím Tochovičtí padli v Náchodě (1:3), Poříčanech (0:2) a Vysokém Mýtě (0:6). Mají tak skóre 5:15. V prvním kole MOL Cupu nestačili ani na divizní Baník Most – Souš (1:2). Pro mužstva to bude první vzájemný mač. Potvrdí Kolín roli favorita?

Kolín si vede podstatně lépe. V Divizi má aktuálně tři vítězství v řadě, a to když porazil Hlinsko (3:2), Kutnou Horu (7:1) a Libiš (3:0). Nyní tak může navázat na vítěznou vlnu a přiblížit se vedoucímu Vysokému Mýtu, na které ztrácí pět bodů. V tabulce je Kolín na třetí pozici, a to se stejným bodovým ziskem jako Velké Hamry. Na kontě mají shodně deset bodů, ovšem Kolín má skóre 14:7 a na Velké Hamry ztrácí pouze jednu vstřelenou branku.

Zápas třetího s šestnáctým je na programu už tuto neděli 5. září, a to od 17 hodin. Buďte u toho s námi!