Dohrávka předkola MOL Cupu ve středu

Aktéři odloženého zápasu předkola MOL Cupu znají nový termín. Utkání bylo odloženo kvůli podmáčenému hřišti v Libiši.

Kolínští fotbalisté znovu odcestují na hřiště divizní Libiše. A tentokrát předpověď počasí napovídá pohodovějšímu průběhu. Oproti původnímu termínu, kterému vystavila stopku průtrž mračen, se dohrávka ponese v opačném stylu. Ve zhruba jednatřicetistupňovém vedru sehrají předkolo domácího poháru, a to ve středu 3. srpna od 18 hodin.

Libiš v uplynulém ročníku divize skončila na devátém místě. Od nové sezony bude „staronově“ působit ve skupině B, kam byly přeřazeny i Kosmonosy. Libišský Sokol sehrál v letní přípravě tři přátelská utkání. V prvním duelu s pražskou Aritmou dostalo mužstvo z Mělnicka příděl šesti branek. Poté následovaly mače s přeborovým Zličínem a Admirou Praha.

Mužstva spolu odehrála čtyři soutěžní zápasy. Všechny ovládli kolínští fotbalisté. V prvním duelu zvítězili 3:1, o rok později pak z Libiše odvezli vítězství 4:2. V minulé sezoně dokonce od svého soupeře neobdrželi ani branku. Nejprve na jeho hřišti zvítězili 3:0, v jarní odvetě zaznamenali jednoznačnou výhru v poměru 6:0.

O tom, jak se budou prezentovat obměněná mužstva v prvním soutěžním utkání nové sezony se přesvědčíme v sobotu 30. července. Zápas třetiligového Kolína s divizní Libiší začne v 10:15 hodin.