DERBY #2 – HOSTÍME NYMBURK

NA UTKÁNÍ VSTUP POVOLEN POUZE S ROUŠKOU!

Vstupenky budou na pokladně prodávány výhradně k sezení. Prosíme vás o dodržení nařízení, a to, abyste v průběhu celého zápasu pozorovali duel ze své sedačky. Děkujeme za pochopení!

Kolíňáci si i nadále drží svou neporazitelnost. Pouhý bod ztratili v prvním utkání ve Velkých Hamrech, od té doby však ztrátu nepřipustili. Dokázali i zvrátit dvoubrankové manko v Libiši a nakonec zvítězit 4:2. V posledním domácím zápase rozstříleli Kutnou Horu vysoko 10:1! V dalším domácím zápase je čeká další derby – tentokrát s Nymburkem! Nymburský Polaban hostíme v neděli 27. 9. od 15:30 hodin.

Pojďme se nejprve podívat na našeho nadcházejícího soupeře. Nymburští vstoupili do nového divizního ročníku skvěle! V prvním kole porazili Náchod 3:2. To byl ale jejich první a zároveň poslední příznivý výsledek. V následujících 4 zápasech totiž nebrali ani bod. Postupně padlo s Poříčany (2:0), Kosmonosy (4:1), Vysokým Mýtem (3:0) a poslední Kutnou Horou (2:1). V tabulce se nachází na 14. místě před Kutnou Horou pouze díky lepšímu skóre. Na svém kontě mají 3 body a skóre 6:13!

Poslední vzájemný zápas sehrála mužstva 14. září minulého roku. Po brankách Váchy a Němečka tehdy Kolíňáci zvítězili 2:0!

Letos již druhé derby rozehrají kolínští fotbalisté v neděli 27. 9. od 15:30 hodin, BUĎTE U TOHO! Nezapomeňte si s sebou vzít také roušku… Případně bude určité množství připraveno i na pokladně.