ZMĚNA! S Čáslaví se utkáme už v sobotu.

ZMĚNA: Domácí utkání 14. kola s Čáslaví sehrajeme už v sobotu 30. října od 14:30 hodin.

Po necelých dvou letech se v Borkách odehraje další derby mezi Kolínem a nedalekou Čáslaví. Původně se měly celky utkat v neděli, po vzájemné dohodě však došlo ke změně. Zápas se proto netradičně uskuteční již v sobotu 30. října od 14:30 hodin.

FK ČÁSLAV

Čáslavští fotbalisté si vedou velmi dobře. Jedno kolo před koncem podzimní části jsou na třetím místě za Kolínem, na který ztrácí devět bodů. Ze čtrnácti zápasů padli pouze čtyřikrát, a to s Benátkami n. J., Poříčany, Vysokým Mýtem a Horkami n. J. K tomu také třikrát remizovali (Kutná Hora, Kosmonosy, Trutnov). Zbylá utkání vyhráli, a tak mají na svém kontě dvacet tři bodů a skóre 25:22. Nejlepším střelcem čáslavského mužstva je Jan Hannich, a to se čtyřmi přesnými zásahy.

SK SPARTA KOLÍN

Kolínští se na týden dostali do čela tabulky, když využili zaváhání Vysokého Mýta. V minulém kole se však situace obrátila. Kolíňáci nedokázali vstřelit ani jednu branku v Náchodě a po remíze 0:0 se vrátili zpět na druhou příčku. Na první Vysoké Mýto tak opět ztrácí jeden bod, proto o důležitosti tohoto utkání nemůže být pochyb.

VZÁJEMNÉ ZÁPASY

Na duely těchto dvou celků se podíváme až do roku 2004. Tehdy Kolín zvítězil těsně 3:2. Od té doby mužstva sehrála dalších třináct zápasů. Ze šesti střetnutí odešli vítězně naši sobotní hosté, rovněž pětkrát Kolínští. Zbylých pět zápasů skončilo smírně, a to včetně toho dosud posledního (3:3). 

Napsat komentář

− 2 = 3