Divize je zpět!

Po úspěšné generálce s Vltavínem, kterou Kolínští vyhráli díky dvěma brankám Sodomy 2:1, přichází na řadu první jarní kolo divize. V něm hostíme v neděli 13. března od 14:30 hodin páté SK Kosmonosy.

Zimní přestávka je již minulostí a Kolín se dostává zpátky do soutěžního tempa. Cíl jarního tažení je jednoznačný – postoupit po pěti letech zpátky do České fotbalové ligy. A zatím k tomu mají Kolíňáci slušně nakročeno, po podzimní části se drží na špici tabulky s náskokem dvou bodů na Vysoké Mýto. Celkem mají tedy 36 bodů, skóre 46:19, z čehož vyplývají dvě fakta – nejlepší ofenziva a třetí nejlepší defenziva divizní skupiny C. Prozatímním králem střelců nejen Kolína, ale celé skupiny je se šestnácti zásahy Jiří Sodoma.

A jak si vede náš první jarní soupeř? Kosmonosy během podzimní části zaznamenaly šest vítězství, pět remíz a čtyři prohry. Jsou páté a na kontě mají tedy 23 bodů, na třetí Velké Hamry ztrácí dva body, na první Kolín pak bodů třináct. Během zimní přípravy se zúčastnily zimního turnaje, který pořádal Brandýs nad Labem. Postupně se utkaly s Čáslaví (5:1), Benátkami nad Jizerou (0:2), rezervou pražské Admiry (1:2), Brandýsem nad Labem (1:3), Přepeřemi (1:9), Zápy (0:3) a Velimí (1:2).

Rozhodně bude na co se dívat. Přijďte kolínské borce podpořit. Vaše podpora bude v cestě za postupem jednoznačně důležitá! Úvodní výkop je v plánu ve 14:30 hodin.