SEČTENO. Letošní ročník trhl rekord!

Charitativní akce v podobě vánočního trhu v našem areálu se stala již tradicí. Každým rokem se vše posouvá o level výše a znatelně se to podepisuje na rostoucích vydělaných částkách. Letošní rok, ač prošel spoustou změn a omezení, přinesl absolutní pohádku. Na léčbu pětileté Rozárky se vydělal téměř dvojnásobek loňského výdělku!

V pořadí čtvrtý charitativní trh mohli nejen Kolíňáci navštívit o prvním adventním víkendu v areálu Sparty Kolín. Koronavirová situace však přinesla mnoho nového, a to především, že se akce konala venku před restaurací Jiskra. Důležitá také byla nastolená opatření, jako již notoricky vyžadované nošení roušek, používání desinfekcí a dodržování dvoumetrových rozestupů. Děkujeme všem návštěvníkům, že vše řádně respektovali a nepřivodili organizátorům žádné problémy.

Zmínit musíme také vedení města Kolín, které pomohlo s vyřízením výjimky a zapůjčením dvou stánků a také koupí za dvanáct tisíc korun. Důležitou roli sehrála jistě hygienická stanice, která následně konání akce povolila. Vám také srdečně děkujeme, i díky vám se může malá Rozárka těšit na novou možnost léčby své nemoci.

Většina návštěvníků, kteří se sem řítili od prvních minut od otevření brány, si zde přišla na své. K zakoupení bylo spousty vánoční, ale i nevánočních dekorací, poukazy, oblečení pro děti a mnoho dalšího. Přeplněné stoly se velmi rychle vyprazdňovaly, a tak kdo si dal s návštěvou na čas, ten zaváhal. Organizátorky Jana Šínová a Veronika Bišková Tobiášová se svým skvělým týmem se ale snažily stále dekorace vytvářet a vyhovět tak požadavkům nakupujících. 

Dlouhé dva chladné dny, které zde všichni dobrovolníci trávili pro dobrou věc. A vyplatilo se! Konečná částka je naprosto překvapující a opět děkujeme vám, návštěvníkům, kteří jste přispěli byť jen sebemenší částkou! A jak to tedy dopadlo? V konečném součtu se vydělalo přenádherných 255 tisíc korun!

Ještě jednou mockrát děkujeme! Rodiče, pozor, Rozárku můžete ještě trochu podpořit. I letos se bude konat charitativní mikulášská nadílka. Pokud chcete spojit Mikuláše s charitou, je to ta správná šance! Formulář na přihlášení najdete zde: https://forms.gle/bZBXaXKYiBrcPSNCA