110 LET | Přijede Real Top Praha!

Sparta Kolín slaví své jubileum. Na fotbalové scéně je nepřetržitě už 110 let! A to je pořádný důvod k oslavám. Po utkání s gardou Slavie Praha se blíží druhá část oslav. V sobotu 20. srpna 2022 přijede do kolínských Borků věhlasný tým složený ze sportovních i kulturních osobností Real Top Praha!

V den oslav bude na velké umělé trávě probíhat od 9 hodin turnaj v malém fotbale amatérů. Přihlásit svůj tým můžete i VY, a to na tomto odkazu – https://forms.gle/1dY56ZnZVfShBMdx7. POZOR! Kapacita je omezena na 8 týmů, přihlášky jsou do 16. srpna. Startovné za tým je stanoveno na 1300,- Kč, každý hráč pak má nárok na lehké občerstvení. Předpokládaný konec turnaje je v 12:30 hodin. První tři mužstva budou odměněna poháry.

Součástí bude také řada aukcí, které proběhnou prostřednictvím facebookové stránky Sparty Kolín. Připravujeme aukci o podepsané rukavice Přemysla Kováře, podepsané triko Lukášem Masopustem, reprezentační dres s podpisy Milana Škody, Marka Suchého a Luďka Zelenky a další! Pokud máte zájem, sledujte náš Facebook a pomozte nám vybrat co největší částku pro Viktorku. Celý výtěžek se přidá ke vstupnému na samotnou akci a poté se předá v celé výši šestileté Viktorce, která trpí silnou epilepsií a spasticitou dolních končetin.

Ve 14 hodin pak začne gró celého dne. Do Kolína totiž přijede Real Top Praha, tým složený z celebrit nejen sportovní, ale i kulturní branže České republiky. Už nyní se můžete těšit třeba na zpěváka Vojtu Dyka či herce a moderátora Jakuba Prachaře. Kompletní sestavu vám představíme s předstihem. Vstupné můžete zakoupit už v předprodeji, a to za 150,- Kč v Restauraci Jiskra od 1. srpna 2022. Na místě bude vstupné 180,- Kč.

Připravujeme pro vás také doprovodný program. Ten vám budeme postupně představovat na sociálních sítích.

Foto: realtoppraha.cz