V neděli bude DERBY!

Kolíňáci vstoupili do nového ročníku Divize velmi dobře. Po odehraných třech kolech jim patří první místo a zdá se, že nehodlají jen tak polevit. V dalším kole je však čeká derby! V neděli 13. 9. hostí kolínská Sparta Spartu kutnohorskou, která je zcela na opačné straně tabulky. Rozhodně přijďte domácí borce podpořit, neboť v takovýchto zápasech postavení v tabulce nehraje nijak výraznou roli. Určitě bude na co se dívat!

Kutnohorští fotbalisté nezažívají zrovna vydařené období. Po 3. kole Divize nemají na svém kontě ani bod a k tomu mají skóre 3:16. V úvodním kole padli v Náchodě 7:2, o týden později nestačili ani na Poříčany, se kterými prohráli 3:0. Minulý víkend se utkali s Vysokým Mýtem od kterého nakonec vyfasovali šest branek. Oproti tomu se sluší dodat, že Kolín dokáží silně potrápit. Z posledních 3 vzájemných zápasů totiž hned 2 rozhodovaly penalty. V prvním zápase brali dva body Kutnohorští, v jarní odvetě Kolín v Borkách zvítězil jasně 4:0. A v srpnu minulého roku mač opět dospěl do penaltové loterie. Tentokrát byli šťastnější Kolíňáci.

Dres kutnohorské Sparty obléká řada fotbalistů, kteří v dřívějších letech hájili kolínské barvy. Mezi stálice se tam již řadí Vít Piskač, Tomáš Exner, Petr Saulich či Libor Křelina. Později se do Kutné Hory přesunuli kluci jako Matěj Zelenka, Jan Vlášek a Jan Šindelář. Nově od této sezony na jejich soupisce najdeme i kluky ročníku 2001, kteří letos museli opustit dorosteneckou kategorii – Kamil Machurka a Filip Tichý. Do Kutné Hory zavítal také Zdeněk Prokůpek, kolínský odchovanec, který se zapojil i do letní přípravy s kolínským A-týmem.

Nevyzpytatelné utkání, které i přes rozdílnost postavení přinese jistě zajímavou podívanou. Rozhodně neváhejte a zavítejte na náš stadion v Borkách. Nově pro vás máme také soutěž! Zakupte si očíslovaný program o utkání a o poločasové přestávce můžete vyhrát některou z připravených cen. Máme pro vás připraveny například lístky na pohárový zápas s Žižkovem či vlaječky SK Sparta Kolín. Těšíme se na vás v NEDĚLI 13. 9. od 16:30 hodin!

Na utkání vás zvou naši nejmladší členové týmu – Tomáš Suchý, Daniel Bína a David Koděra!