V neděli jedeme do Benátek nad Jizerou!

Kolíňáky čeká v neděli 12. září od 16:00 utkání sedmého kola Fortuna Divize, ve kterém se utkají s aktuálně pátým celkem tabulky, Benátkami nad Jizerou. Mohou tak navázat na sérii čtyř divizních vítězství v řadě.

SK Benátky nad Jizerou

Po třech zápasech s týmy z druhé poloviny tabulky přichází opět tvrdší duel. V sedmém kole naráží kolínští fotbalsté na Benátky nad Jizerou, kterým aktuálně patří pátá příčka. Z odehraných šesti zápasů padli Benátečtí dvakrát, a to ve druhém kole v Letohradu (2:1) a minulý týden v Libiši (2:1). Dva body také ztratili doma s Hlinskem, a to po remíze 1:1. Na kontě tak mají tři vítězství, když porazili Trutnov (4:0), Čáslav (2:0) a Kosmonosy (3:1). Mají skóre 12:6 a deset bodů, stejně jako čtvrté Velké Hamry.

Kolínští, až na zaváhání v prvních dvou kolech, předvádí opět pěknou jízdu. V poháru porazili třetiligové Karlovy Vary, v Divizi si drží čtyřzápasovou šňůru vítězství. Ve druhém kolem MOL Cupu dokonce příjemně zaskočili druholigovou Duklu Praha a padli pouze rozdílem jedné branky. V tabulce jim patří druhé místo, a to stále se ztrátou pěti bodů na Vysoké Mýto. Na třetí Čáslav mají náskok jednoho bodu, ovšem tu čeká ještě dohrávka odloženého zápasu s Velkými Hamry. Kolín nastřílel již devatenáct branek, z toho jich deset nasázel bombarďák Jiří Sodoma. Ten tak prozatím vévodí střelcům Divize C, a to dokonce s náskokem pěti gólů.

Prodlouží Kolín svou vítěznou vlnu na pět zápasů v řadě a udrží krok s prvním Vysokým Mýtem? To se dozvíme už v neděli 12. září, v Benátkách nad Jizerou je výkop naplánován na 16:00.