Kolínští zvrátili utkání v Libiši

Kolíňáci v sobotu vyjeli k utkání 5. kola Divize do Libiše. Domácí sice nevkročili do nového ročníku pravou nohou, v poslední kole však dokázali porazit Hlinsko 3:0 a to svědčilo o tom, že i přes špatný start se s nimi musí počítat. Kolínští v Libiši prohrávali, nakonec ale zvládli zařídit perfektní obrat!

Začátek poločasu byl pro Kolíňáky jako ze špatného snu. Už v 9. minutě totiž domácí poslal do vedení Vladimír Stibora. Aby toho nebylo málo, ve 13. minutě již na 2:0 zvýšil Tomáš Přibyl. Kolíňáci však poté nabili ostrými. Ve 27. minutě snížil na 2:1 Jiří Sodoma, ve 34. minutě pak srazil balon do vlastní sítě Pešek.

Kolínské mašině se tak povedlo vymazat dvoubrankové manko a do druhé půle se šlo opět “od nuly”. Nikoliv však na dlouho. V 50. minutě se přesně trefil již podruhé Jirka Sodoma a vyslal Kolín směrem k zisku tří bodů. Definitivní tečku udělal v 55. minutě Daniel Bareš. Zápas tak pro Kolín skončil i přes špatný začátek skvěle!

Již příští víkend nás čeká další DERBY! Tentokrát hostíme Polaban Nymburk!

Branky: Stibora, Přibyl – 2x Sodoma, Pešek (vl.), Bareš

Rozhodčí: Milner – Bohata, Linhart

ŽK: Macháček, Ludvíček, Beneš – Čapek A., Čapek P., Bareš

ČK: Přibyl (LIB)
Diváci: 110

SK Sparta Kolín: Kubát – Štancl, Čapek A., Šindelář (46’ Čapek P.), Vojta (46’ Bareš), Vondráček, Sodoma (84’ Veselý), Koděra (78’ Hudec), Vácha (72’ Škoda), Milec, Šlehofer

TJ Sokol Libiš: Velek – Macháček (K), Majid (88’ Ohryzek), Pešek, Přibyl, Brabec (62’ Tylšar), Stibora, Zbořil (70’ Dobrovolný), Radler (70’ Jína), Beneš (88’ Makovský), Ludvíček