Kolín v Praze remizoval

Předposlední přípravné utkání sehráli kolínští fotbalisté v Praze. S místním Újezdem v městské části Praze 4 remizovali s divizním účastníkem 2:2. Gólově se trefili Ondřej Sodoma a Pavel Čapek.

Bojovné utkání. Tak by se dal charakterizovat dnešní přátelský zápas na umělé trávě v Praze 4. Aktuálně druhý celek divize skupiny B nedaroval Kolíňákům vůbec nic zadarmo. „Zápas to byl hrozný, soupeř byl na můj vkus až příliš důrazný, když jde jen o přátelák. Odnesl jsem si i menší zranění, kvůli kterému jsem musel střídat. Strašné,“ komentoval utkání Dominik Veselý. Gólově se obě strany prosadily stejně. Nejprve se vedení ujali Kolínští zásluhou Ondřeje Sodomy. Domácí však srovnali krok, ovšem sparťané si trefou Pavla Čapka vzali vedení zpět. I napodruhé Pražané skóre vyrovnali a stanovili na konečných 2:2.

Kolíňáky čeká před startem jarní části České fotbalové ligy už jen generálka se Zbuzany. Rovněž třetiligového účastníka hostí v sobotu 25. února od 10 hodin. Týden na to doma zahájí druhou polovinu soutěže se Sokolem Živanice. Kompletní rozpis mistrovských zápasů najdete ZDE. Buďte u toho s námi!