S Tochovicemi už v pátek

Kolín se v rámci dvacátého prvního kola představí na půdě Tochovic. Původně plánovaný zápas na sobotu se ale překládá, odehraje se už v pátek 15. dubna, a to od 14 hodin.

Tochovice – malá obec na Příbramsku, která čítá necelých sedm set obyvatel. Místní sportovní klub bojuje o záchranu v divizi. Z odehraných čtyř zápasů v jarní části odešel dvakrát jako vítěz – a to, když porazil Velké Hamry 3:2 a Poříčany 5:1 – a dvakrát jako poražený, konkrétně z klání s Náchodem (0:3) a Vysokým Mýtem (2:7). V tabulce se pere o předposlední místo Horkami nad Jizerou. Tochovice ale mají jeden zápas k dobru, minulý týden se jim totiž odložil zápas s Kutnou Horou, který kartami na chvostu tabulky může silně zamíchat. Právě na poslední Kutnou Horu mají náskok pouhý jeden bod a na třináctý Dvůr Králové jeden bod ztrácí. Pohledem přesných statistik, Tochovice mají na svém kontě osmnáct bodů po devatenácti odehraných zápasech se skóre 31:48.

Kolín bojuje na zcela opačné straně tabulky. I po odehraných pěti zápasech drží dvoubodový náskok na druhé Vysoké Mýto, které minulý týden zvítězilo v Horkách nad Jizerou jen těsně 1:0. Naposledy si Kolínští smlsli na Libiši, kterou doma smetli jasně 6:0. Navíc to bylo druhé domácí utkání v řadě, ve kterém neinkasovali. S devětačtyřiceti body a skóre 62:22 se tak stále slunní na prvním místě divizní tabulky pro skupinu C.

Mužstva se spolu střetla poprvé v podzimní části, konkrétně 5. září 2021. Po hattricku Jiřího Sodomy, gólu Jiřího Vondráčka a vlastňáku jednoho z Tochovických si Kolín připsal tři body za vítěztví 5:3. Jak dopadne tento předvelikonoční zápas, to zjistíme už v pátek 15. dubna. Úvodní výkop v Tochovicích proběhne ve 14 hodin. Zápas nejspíš bude možné sledovat na tvcom.cz.

Napsat komentář

6 + 4 =