PRVNÍ MISTRÁK ODLOŽEN!

Čekání mělo být u konce. Netradičně brzké zahájení jarní části soutěže se však konat nebude. Mužstva se dohodla na odložení úvodního kola druhé poloviny České fotbalové ligy. Náhradní termín 16. kola mezi Spartou Kolín a Sokolem Živanice je stanovený na 19. dubna 2023 od 17 hodin.

Kolínští sparťané marně vyhlíželi první jarní kolo. Nepříznivé počasí před ním úplně neulehčuje práci s trávníkem na hlavním hřišti a vzhledem k rekonstrukčním pracím na „dvojce“ je i toto řešení vyloučené. Kluby se na návrh Sparty Kolín dohodly na odložení utkání. „Nechtěli jsme jít cestou zničeného hřiště, ať už hlavního, nebo druhého hřiště, které využívá naše mládež,“ komentuje manažer A-týmu Jaroslav Havrda. „Tímto bych chtěl poděkovat i našemu soupeři ze Živanic za vstřícnost,“ dodává. Náhradní termín je domluvený na 19. dubna od 17 hodin.

Fanouškům se za tento krok omlouváme, ale věřte, že je to nejlepší řešení pro zdraví kolínských i hostujících hráčů. Poprvé se tak kolínští fotbalisté představí v jarní části na hřišti Baníku Most v sobotu 11. března od 14:30 hodin. Kompletní rozpis mistrovských zápasů najdete v sekci ZÁPASY.