A-tým míří do Trutnova

S jedenáctibodovým náskokem na čele tabulky vyrazí kolínští fotbalisté v sobotu 14. května do Trutnova. Duel začíná v 17 hodin.

Trutnovští v posledních pěti kolech sbírají jeden bod za druhým. Po vítězství s Poříčany (3:1) obrali o body kolínského pronásledovatele Vysoké Mýto (1:1), porazili Kutnou Horu (2:0) a Tochovice (2:1) a minulý týden remizovali s Horkami nad Jizerou (1:1). S celkem 31 body a skóre 33:41 jim patří deváté místo v tabulce. Nejlepším střelcem mužstva je se sedmi zásahy Vítězslav Horčička.

Kolín zažívá parádní sezonu. Po odehraných dvaceti čtyřech zápasech mají na prvním místě náskok jedenácti bodů! Kolíňáci neprohráli už 22 zápasů v řadě, z toho sedm v řadě jich je vítězných. Na kontě mají 61 bodů, tedy o 30 víc než sobotní soupeř. Skóre 74:28 značí, že kolínská ofenziva vévodí divizním útokům a defenziva inkasovala třetí nejmenší počet branek. Králem střelců je stále Jiří Sodoma, prosadil se čtyřiadvacetkrát. Dvanáct branek přidal také Pavel Čapek.

Z odehraných dvanácti vzájemných střetnutí odešli Kolínští devětkrát jako vítězové se třemi body. Dvakrát vyšli na prázdno a jednou získali dva body po vítězství na penalty. Nejvyšším rozdílem zvítězil Kolín v říjnu 2019, tehdy byl výsledek 6:0. Naposledy, v říjnu minulého roku, porazili Trutnov 4:2. Kromě trutnovského vlastňáku se prosadili Jakub Vojta, Lukáš Šlehofer a Jiří Sodoma! O vítězi dalšího duelu rozhodne sobota 14. května, mač začíná v 17 hodin.

Napsat komentář

19 − 16 =