Příprava se chýlí ke konci

Kolínské A mužstvo pokračuje ve své intenzivní zimní přípravě. Ta se ale postupně chýlí ke konci a blíží se generálka před začátkem jarní části divize. Během uplynulých třech týdnů sehráli Kolíňáci tři přípravná utkání, ve kterých porazili Nový Bydžov (2:1) a Český Brod (3:2). Dnes ale padli na hřišti rovněž divizních Neratovic, a to v poměru 4:1. Jedinou branku Kolína vstřelil Lukáš Šindelář.

„Utkání také hodně ovlivnila druhá minuta, kdy proti nám rozhodčí odpískal penaltu za ruku. Po této brance jsme se postupně dostávali do hry, byli lepší, ale neproměňovali šance. Na začátku druhé půle jsme inkasovali, ale vzápětí se dostali do hry po proměněné penaltě Šindelářem. Pak to však byl z naší strany marný boj. Následně nás domácí potrestali ze dvou akcí. Dali nám lekci z efektivity,“ uvedl pro Kolínský deník trenér Petr Pavlík.

Příští týden odehrají Kolínští další zápas, a to na hřišti rezervního týmu Slovanu Liberec. Poté je čeká generálka s třetiligovým Vltavínem, a to 5. března od 10:15 hodin v Kolíně. Kompletní výsledky a naplánované zápasy naleznete ZDE.

Napsat komentář

− 2 = 1