Poděkování za záchranu života

Ve středu 5. 8. měli Kolínští sehrát zcela běžné přátelské utkání, ve kterém hostili B-tým Slovanu Liberec. První poločas proběhl zcela bez problému a za stavu 0:1 se hráči odebrali na poločasovou pauzu. Vše se ale rázem změnilo v nepříjemné drama a boj o život jednoho z rozhodčích. Hlavního sudí Luboše Valu postihla srdeční příhoda a bylo třeba poskytnou co nejrychlejší první pomoc. O tu se postarali především kolínský stoper Ondřej Soběslav, MUDr. Jan Balík a předseda klubu Vladimír Zeman. Díky duchapřítomným lidem se pana Valu podařilo zachránit a předat do péče zdravotníků.

Rodina pana Luboše Valy otevřeně děkuje všem zachráncům jejich blízkého člověka a dle jejich přání zveřejňujeme otevřený dopis s poděkováním:

„Jménem rodiny pana Luboše Valy bychom takto chtěli poděkovat za záchranu jeho života. Dne 5. srpna, při utkání Kolín – Liberec „B“, mu pomohli a zachránili život, pro nás výjimeční lidé, pan Ondřej Soběslav, doktor Jan Balík, předseda klubu Vladimír Zeman a tým RZS. Díky rychlému zásahu několika duchapřítomných lidí udrželi Luboše při životě. Lidem, kteří ihned začali s oživováním a masáží srdce až do příjezdu záchranné služby, zůstaneme navždy vděčni. Jménem celé rodiny a příbuzných ještě jednou moc děkujeme!“

Panu Valovi držíme palce a přejeme mu obrovskou sílu, aby se se vším popasoval na jedničku. Přejeme brzké uzdravení a pokud možno i návrat na fotbalové trávníky!