Ilustrační

Druhý zápas ve prospěch soupeře, Kolín padl na Kladně

Kolínští na vítěznou premiéru v přípravě nenavázali. Na hřišti divizního Kladna padli vysoko 1:5, jediný gól Kolína vstřelil Venca Milec. Za týden se mužstvo Františka Douděry představí poprvé v roce 2024 na domácí půdě.

Druhé utkání zimní přípravy se kolínskému mužstvu nevydařilo. Přestože v prvním poločase nebylo horším týmem, neproměňovalo své šance. Domácí naopak ano. Kladenští vedli po prvním poločase 2:0. Do druhého poločasu nastoupili Kolínští ve zcela obměněné jedenáctce. Jenže to žádnou změnu nepřineslo. Třetiligové mužstvo inkasovalo ještě třikrát, trefit se dokázal pouze Václav Milec. Utkání tak skončilo 5:1 pro domácí.

„Do dnešního zápasu jsme opět vstoupili se dvěma jedenáctkami hráů, ale v jiném rozestavení, než proti Dukle. Prohra nám ukázala, že v každém zápase je potřeba vystoupit z komfortní zóny a začít u chuti rvát se o každý kousek hřiště. Poctivě a s přímostí si zápas zhodnotíme a další zápasy odehrajeme v jiném pojetí,“ komentuje utkání trenér František Douděra.

Za týden se Kolínští představí doma. V rámci třetího přípravného zápasu změří své síly s divizní Cidlinou Nový Bydžov. Přijďte se podívat v sobotu 27. ledna od 10 hodin.