Kolín hostí ve formě hrající Velké Hamry

Divize směřuje ke svému konci a pomalu se začíná odkrývat postupová hádanka. Na Kolín čeká v neděli 22. května další nástraha, a to v podobě Velkých Hamrů, které v jarní části prokazují velmi dobrou formu. Duel s aktuálně třetím týmem tabulky rozehrají Kolínští v 17 hodin.

Velké Hamry naskočily do divizního jara porážkou s o záchranu bojujícími Tochovicemi. Poté se ale chytly a kromě dvou remíz sedmkrát zvítězily, z toho nyní pětkrát v řadě. Na třetím místě odskočily čtvrté Čáslavi na rozdíl sedmi bodů, naopak začaly dotírat druhé Vysoké Mýto. Na něj jim schází pět bodů. Ofenziva je třetí nejproduktivnější v soutěži, svým soupeřům nastřílela 62 branek. Z celkového počtu jich hned 20 vstřelil Patrik Žitka, kterému k dorovnání Jiřího Sodomy chybí čtyři přesné zásahy. Rovněž třetí nejlepší mají i defenzivu, ta dovolila soupeřům vstřelit 31 branek. Celkově mají Velké Hamry na svém kontě 48 bodů.

Situace Kolína je naprosto skvělá. Kolínští šlapou jako stroj a poráží jednoho soupeře za druhým. Na čele tabulky si drží náskok jedenácti bodů a šance, že se sen o postupu do ČFL stane realitou, je opravdu velmi vysoká. V případě, že Vysoké Mýto už nezaváhá, potřebují Kolínští ještě dvě vítězství, která by utvrdila prvenství. Kromě 64 bodů mají kolínští fotbalisté na svém kontě 79 vstřelených a 28 obdržených branek. V kádru mají také prozatímního lídra střelců Jiřího Sodomu (24 branek). Tabulkou střelců také stoupá Pavel Čapek, ten se trefil již čtrnáctkrát a řadí se tak na čtvrté místo mezi střelci. Navíc i Kolín se může pyšnit vítěznou vlnou. V řadě vyhrát osm zápasů!

Každá série jednou končí. Který tým ale překazí vítěznou šňůru tomu druhému? Na to se přijďte podívat do Borků v neděli 22. května v 17 hodin. Nejen postavení v tabulce, ale i produktivita obou celků slibuje zajímavou podívanou! Přijďte Kolín podpořit, už chybí jen opravdu málo!

Napsat komentář

− 3 = 2