Předposlední domácí zápas podzimu. Do Borků přijede Viagem Ústí nad Labem

Dvanácté kolo České fotbalové ligy zavede do kolínských Borků čtvrté Ústí nad Labem. Mužstvo s novou identitou, které jako první porazilo Zápy a pyšní se druhou nejlepší defenzivou v soutěži. Mužstva se střetnou v sobotu 21. října od 10:30. Buďte u toho!

Kolínští se v posledních zápasech dali spíše na remízy. Po 2 vyhraných zápasech hned 3krát v řadě remizovali. Mezi remízami je ale například důležitý bodový zisk se Zápy. Pozitivním aspektem je, že mužstvo pod vedením Vasila Boeva dosud neprohrálo. V tabulce se navíc usadilo na 8. místě a chvilkové obavy sestupové pozice jsou pryč. Sparťané získali z 11 zápasů 14 bodů a do sítí soupeřů se trefili 16krát. Z toho hned 6krát pálil Dominik Veselý, který se celkově dělí o 2. místo mezi střelci. Inkasovali rovněž 16krát. Případným vítězstvím by se mohli bodově vyrovnat Brozanům. Doma navíc Kolínští svým soupeřům nedávají nic zadarmo.

Nová identita, zlepšení práce s fanoušky, aféra přesahující hranice Česka a – především – vyšší postavení v tabulce. To vše charakterizuje současnou sezonu Ústí nad Labem. Mužstvo pod vedením Branislava Sokoliho jede ve velmi dobrém tempu. V posledních 5 zápasech jen jednou prohráli, ve Velvarech 2krát inkasovali a prosadit se nedokázali. Ostatní zápasy ovládli, sebevědomí jim jistě dodává i zápas v Zápech, které smetli 5:2. Jako první tak porazili do té doby lídra soutěže. I díky tomuto vítězství se Ústečtí posunuli na dostřel pomyslné bedně, jsou 4. a na 3. Most ztrácejí pouhý 1 bod. Nereálná pro ně není ani 1. příčka, Velvary, které mají shodně bodů se Zápy, mají náskok 4 bodů. Kolínská defenziva bude muset výrazněji hlídat Davida Černého, který je se 7 góly na děleném 1. místě s velvarským Žežulkou. Arma je navíc na venkovním hřišti velmi nepříjemná, v tabulce pouze venkovních zápasů je na 1. místě!

Týmy se spolu dosud střetly 8krát, z toho 2krát v rámci poháru. Úspěšněji jsou na tom prozatím Ústečtí, kteří vyhráli hned 4krát. Kolín má na kontě 3 vítězství a jednou se mužstva rozešla smírně, a to v posledním sehraném duelu. Remízu 2:2 zařídil dvěma góly Jiří Sodoma, za Armu pálili Kolařík a Černý. Vyrovná Kolín bilanci vyhraných zápasů? Vyrovná se Dominik Veselý střelecky Davidu Černému? Dorazte do Borků se přesvědčit!