KOLÍN BUDE BOJOVAT V HORKÁCH

Kolínské mužstvo již v sobotu 3. 10. pojede do Horek nad Jizerou bojovat nejen o další 3 body, ale také o prodloužení své fantastické vítězné série. Fazóna bez prohry trvá již od prvního divizního zápasu a byla by jistě škoda tento příznivý stav přerušit. Plný počet bodů by pro Kolín mohl znamenat odskočení v čele tabulky (v sobotu se hraje taktéž utkání Velké Hamry – Náchod). Domácí Horky by to však mohlo zvednout „ze dna“. Oba celky mají jistě o co hrát, a proto to bude jistě zajímavý souboj.

Horky mají za sebou o jedno utkání méně, než většina jejich divizních oponentů. Situace pro ně však není zcela příznivá. Po dobrém úvodu, kdy na penalty obraly o dva body Trutnov, přišla mizérie v podobě jednoho bodu z následujících čtyřech zápasů. Nejprve Horečtí padli na hřišti Letohradu (2:1), o týden později na své půdě nezvládli penaltovou loterii s Čáslaví (3:4 pen.). Následně prohráli i s Velkými Hamry (4:1) a Hlinskem (2:1). Zápas 6. kola se Sokolem Libiš byl však přeložen na 28.10.2020. Horkám nad Jizerou tak patří 13. místo v tabulce pro skupinu C, přičemž mají skóre 7:12.

Kolňákům letošní ročník naopak píše zcela opačný scénář. Po menším zaškobrtnutí v podobě ztráty jednoho bodu ve Velkých Hamrech předvádí doslova spanilou jízdu. Nejenže zvládají domácí zápasy, ale také rabují i hřiště svých soupeřů a špatně rozjeté zápasy dokáží otáčet ve svůj prospěch. Zaslouženě se tak vyhřívají na špici Divize „C“. Během 3 domácích zápasů dokázali nastřílet neuvěřitelných 21 gólů! Nejlepším střelcem nejen Kolína, ale celé divizní skupiny je po právu Jiří Sodoma, který se trefil už devětkrát. 

Poslední 3 vzájemné zápasy neurčily nijak jasně své vítěze. Základní hrací doby prvních dvou duelů skončily výsledky 1:1. Rozhodovat tak dvakrát musely penalty a dvakrát byli úspěšnější Kolínští. V doposud posledním odehraném duelu, konaném 28. 9. 2020, se ze zisku 3 bodů radovali Kolíňáci. Vítězství dvěma góly vystřelil kapitán Jiří Vondráček! A jak tomu bude nyní? Sledujte alespoň online utkání FC Horky nad Jizerou – SK Sparta Kolín v sobotu 3. 10. 2020 od 15:00 hodin!

UPOZORNĚNÍ PRO NADCHÁZEJÍCÍ DOMÁCÍ UTKÁNÍ:

V neděli 11. 10. 2020 hostí kolínské mužstvo celek SK Benátky nad Jizerou. Kvůli nařízení však bude tento zápas sehrán bez fanoušků! Děkujeme za pochopení.