Vrátí se Kolín na vítěznou vlnu? V sobotu hostí Brozany

Čtvrté třetiligové kolo nabídne kolínským fanouškům další domácí zápas, ve kterém Kolínští hostí Sokol Brozany. Po výsledkovém zaváhání v Zápech se mohou vrátit zpátky na vítěznou vlnu. Přijďte v sobotu do Borků, zápas začíná v 10:30 hodin.

Brozany mají ze třech odehraných zápasů stejnou bilanci, jako Kolín. Dvakrát zvítězily, jednou padly. V prvním kole porazily rezervní tým Teplic 2:1, o týden později nestačily na Chlumec nad Cidlinou 1:0 a v posledním odehraném zápase znovu vyhrály, tentokrát v Mostě 2:1. V tabulce uzavírají skupinu týmů se šesti body, kam se řadí i Kolín. Jsou tedy na sedmém místě se skóre 4:3. Týmovým střelcům Brozan vévodí se dvěma přesnými zásahy Martin Jindráček.

Na kolínské straně prozatím panuje dobrá nálada. Po odehraných třech kolech mají na svém kontě 6 bodů, když v prvním kole senzačně zvítězily v Živanicích 3:2 a o týden později doma suverénně přejeli Baník Most-Souš 6:0. První bodovou ztrátu zaznamenali v uplynulém kole v Zápech. Přestože předvedli kvalitní výkon, nedokázali dohnat gólovou ztrátu a prohráli 3:2. Patří jim páté místo, bodově se shodují se čtvrtým Žižkovem, skóre mají 11:5. Na druhém místě v tabulce střelců je kanonýr Jiří Sodoma, který se prosadil třikrát. Po dvou brankách mají Jiří Vondráček a Dominik Veselý, jednu přidali Pavel Čapek, František Hakl, Ondřej Soběslav a Miroslav Routek.

Proti sobě se mužstva postavila naposledy v sezoně 2015/16. Tenkrát ze dvou zápasů Kolínští vytěžili plný počet bodů. V září roku 2015 dokázali v Borkách zvítězit 2:0, a to po brankách Davida Brunclíka a Jindřicha Kučery. Jarní odveta byla taktéž úspěšná. Z Brozan si Kolín odvezl vítězství 1:0, trefil se znovu David Brunclík. Jak tomu bude nyní, po zhruba šesti letech? Přijďte se podívat!