Z Vysokého Mýta vezeme cenný bod

Druhé jarní kolo patřilo šlágru celé druhé poloviny soutěže. První Kolín totiž zajížděl na hřiště o dva body druhého Vysokého Mýta. Podzimní duel ovládli Vysokomýtští, tentokrát Kolíňáci berou za remízu 1:1 bod.

Do zápasu vstupovali kolínští fotbalisté sebevědomě a svého soka v cestě za postupem chtěli zdolat. Věděli totiž, že to může být klíčový zápas, který na konci rozhodne o postupujícím do třetí ligy. A vedli si dobře. Už v 16. minutě poslal Kolín do vedení šutér Jiří Sodoma. Kolíňáci si šancí na vstřelení další branky v průběhu zápasu vytvořili víc než dost, ovšem jiný pokus v síti Vysokého Mýta neskončil. Domácí se zaradovali v 54. minutě. Tomáš Dostálek prostřelil Otáhala a srovnal na 1:1. Tak zápas s řadou neproměněných šancí také skončil a mužstva si body rozdělila.

Kolín si díky remíze udržel dvoubodový náskok na Vysoké Mýto. V dalším kole hostí kolínští fotbalisté celek FC Hlinsko, a to v neděli 27. března od 15 hodin. Buďte u toho s námi!

STATISTIKY

Branky: Dostálek – Sodoma.
Rozhodčí: Klečka – Svoboda, Tryzna.
ŽK: Dostálek, Ujec – Sodoma, Milec.
Diváci: 300.

SK Sparta Kolín: Otáhal – Štancl, Soběslav (K), Hakl, Šindelář (76′ Vondráček), Vojta (85′ Koděra), Sodoma, Routek, Čapek P., Valenta (76′ Vácha), Milec.

SK Vysoké Mýto: Zavřel – Stránský, Hlavsa, Hock (63′ Trnka), Wimmer, Valášek (46′ Ujec), Tomášek (91′ Velinský), Šumský, Dostálek (63′ Benda), Dvořák (K), Kopřiva (84′ Javůrek).