S Náchodem už ve STŘEDU

V dalším kole hostí kolínští fotbalisté mužstvo Náchoda. Nikoliv v původním termínu, ale už ve STŘEDU 1. ČERVNA od 18 HODIN! První červnový víkend tak budou mít volno. Pojďme společně vytvořit dobrou diváckou kulisu pro letošní mistry divize!

Náchodští fotbalisté během sezony dosud nahráli 31 bodů a skóre 23:44, čímž se řadí na jedenácté místo v tabulce. Na svého pronásledovatele z Poříčan mají náskok jednoho bodu, stejně tak jim bod chybí na desátou Libiš. Cenné vítězství zaznamenali v uplynulém kole. Na svém hřišti porazili třetí Velké Hamry 1:0. Vítězství zařídil v 62. minutě Tomáš Kabeláč. Střelcem týmu je s pěti góly Michal Rojšl.

Kolín předvedl v jarní části fantastickou jízdu, ve které nezaznamenal jedinou porážku. Na kontě má 25 neprohraných zápasů v řadě a v Letohradu  si zajistil tři kola před koncem zcela zasloužené absolutní vítězství letošního ročníku divize. Po šesti letech se tak opět podívá do České fotbalové ligy! Na prvním místě mají Kolíňáci náskok jedenácti bodů před druhým Vysokým Mýtem, které už je ale dohnat nemůže. Během 27 zápasů nasázeli Kolínští 86 branek, mají tedy 3,1 gólu na zápas. Na celkovém počtu se nejvíce podílelo duo Jiří Sodoma a Pavel Čapek. Jirka jich dosud nastřílel 27, Pavel 16. Dohromady tahle dvojice vsítila 43 gólů, tedy přesně polovinu všech kolínských branek.

Ve statistikách vzájemných zápasů vyhrávají remízové výsledky. Z deseti utkání se mužstva rozešla smírně hned pětkrát. Kolín bral všechny body třikrát, Náchodští dvakrát. Poslední střetnutí navíc nepřineslo ani branku. Jak tomu bude dnes?