Dohrávka s Přepeřemi už ve středu

Na programu je dohrávané dvacáté druhé kolo České fotbalové ligy. V něm kolínští fotbalisté v Borkách změří síly s Přepeřemi, aktuálně třináctým celkem tabulky. Středeční utkání startuje v 17:30, přijďte domácí fotbalisty podpořit!

Kolínští fotbalisté jistě mají co napravovat. V posledním kole výrazně nestačili na poslední Benešov, jemuž padli nečekaně 3:0. Kromě ztráty tří bodů, které je mohly posunout ke třetímu místu, ztratili i domácí neporazitelnost. Ta trvala dvacet pět domácích zápasů v řadě, z toho jedenáct v aktuálním ročníku České fotbalové ligy. I přes jarní venkovní mizérii a prohru v posledním domácím zápase se Kolínští drží navrchu tabulky. Se třiceti devíti body jim patří čtvrté místo, před pátým Chlumcem se stejným počtem bodů mají výhodu právě dohrávaného zápasu. Nejlepším střelcem týmu je i nadále Jiří Sodoma (16), který na aktuálního lídra Ladislava Vopata z Velvar ztrácí jeden přesný zásah (17).

Hosté si oproti původnímu termínu tohoto střetnutí polepšili o jednu příčku a v posledním pěti zápasech prohráli pouze jednou – se Zápy v poměru 4:1. Třikrát remizovali – s Hradcem Králové B 0:0, Chlumcem nad Cidlinou 1:1 a s Teplicemi velmi zajímavě 4:4.  Co se týče aktuální formy, jsou na tom stejně jako Kolín – oba týmy z pěti zápasů vytěžily šest bodů. Ze střelců si Kolínští budou muset dát největší pozor na Davida Nováka, s pěti góly nejlepšího šutéra přepeřského celku. Rovněž na Nesvadbu a Ugwuho, oba mají po čtyřech gólech. I díky remízovým zápasům se aktuálně nacházejí na třináctém místě a na poslední Benešov mají Přepeřané náskok pěti bodů. V případě vítězství se však mohou dotáhnout až na desátý Jablonec B.

Vzájemná střetnutí hovoří jednoznačně pro Přepeřany, kteří dokázali zvítězit ve všech třech kláních. Dvakrát se spolu mužstva střetla v divizní sezoně. Tehdy Kolín padl 3:1 a 1:0. Naposledy, na podzim současného ročníku, Kolínští prohráli v Přepeřích 3:1. Jedinou branku, díky které srovnal na 1:1, vstřelil Oskar Fotr. V sobotu mají Kolínští příležitost prolomit nepříznivou bilanci a poprvé svého soupeře ze severu Čech porazit.

Dorazte ve středu 17. května na stadion v Borkách podpořit kolínské fotbalisty! A nezapomeňte si koupit zápasový program, jsou slosovatelné a můžete vyhrát poukázku do KFC v hodnotě 150 Kč. Buďte u toho s námi!