PU | Prohra se Zápy

Kolínské „A“ mužstvo v minulém týdnu zahájilo letní přípravu. O posledním červencovém víkendu sehrálo své první přátelské utkání, ve kterém hostilo Zápy. Hosté, kteří pravidelně působí ve třetí nejvyšší soutěži, jasně prokazovali své schopnosti a dovednosti nabrané z vyšší soutěže. V zápském dresu se objevil mimo jiné také Lukáš Magera, který se také podílel na konečném skóre 0:4 ku prospěchu jeho mančaftu.

Rozdíl soutěže byl v utkání značný. Zápští se hnali ke kolínské brance ihned od první minuty, naopak Kolíňáci nedostali příliš možností, jak soupeřovu svatyni ohrozit. Na první gól se v Borkách čekalo do 20. minuty utkání, hostující Petr Putz si zaběhl za kolínskou obranu a hlavou překonal Daniela Bínu – 0:1. Hosté přidali ještě jednu branku těsně před poločasovým hvizdem a na pauzu se odcházelo za stavu 0:2.

Druhý poločas na svém obrazu nezměnil téměř nic. Zápským hráčům se podařil opět dvakrát skórovat a v konečném součtu v Borkách zvítězili 0:4.

Zápasy s mužstvy z vyšších soutěží přináší určité zkušenosti do dalších zápasů. Je třeba se z nich poučit a nabrat síly do dalších bojů. Další přátelské utkání sehrají Kolínští příští sobotu, tedy 1. 8., od 10:00 hodin! Tentokrát přivítáme rezervní tým Hradce Králové!