Hubené vítězství a sezonní premiéra pro Bínu

Kolínský A-tým zamířil v sobotu 12. října do Benešova. Ze hřiště mužstva bojujícího o záchranu si odvezl plný počet bodů za těsné vítězství 1:0, skvělou práci odvedl v bráně devatenáctiletý Daniel Bína, který z prvního celého odchytaného zápasu odešel s čistým kontem. Vítězství Kolínu vystřelil zkraje druhé půle Jaroš.

Benešov je sice na posledním místě s pouhými pěti body, ovšem body na jeho hřišti se žádnému týmu nezískávaly lehce. Často Benešovští prohráli jen o jednu či dvě branky, lídra soutěže – Viktorii Žižkov – dokonce doma dokázali porazit. O tom se přesvědčili i kolínští hráči. Vcelku vyrovnaný zápas ale dokázali strhnout na svou stranu ve 46. minutě, kdy se prosadil Daniel Jaroš. Na druhé straně zamkl kolínskou branku Bína, který do zápasu naskočil od první minuty za zraněného Otáhala. I díky jeho několika zákrokům Kolínští neinkasovali a nadále mohou bojovat o čelo třetiligové skupiny B. Na Žižkov ztrácejí tři body.

Už v sobotu 22. října hostí na svém stadionu v Borkách další zvučné jméno. Od 10:30 se střetnou s Ústím nad Labem. Přijďte Kolíňáky podpořit!