Ve 3. kole jedeme do Hlinska

I tentokrát se kolínské mužstvo chystá na utkání s celkem z Pardubického kraje. Nyní je čeká mač v Hlinsku! V neděli 6. 9. se zde střetnou s místními fotbalisty a od 17:00 hodin budou bojovat o veledůležité body.

Kolínští fotbalisté zažívají velmi dobrou sérii. Po senzaci ve formě postupu do 2. kola MOL Cupu přes prvoligové Pardubice získali také 5 bodů z prvních dvou divizních zápasů. Nejprve fantasticky vyrovnali ve Velkých Hamrech a zvítězili na penalty, o týden později v Borkách porazili ambiciózní Vysoké Mýto 2:1.Naváží na předchozí úspěchy i ve třetím kole Divize?

Hlinsko má po prvních dvou zápasech 3 body, a to z prvního zápasu, ve kterém porazili Čáslav 2:0. Následující utkání s Velkými Hamry bylo pro Hlinečany hořké, neboť padli těsně 1:0. Náleží jim tak 9. místo v tabulce.

Mužstva se potkala hned dvakrát v srpnu 2019. Nejprve v pohárovém duelu, ve kterém byli úspěšnější Kolínští. Zvítězili totiž 1:0 díky brance Jirky Vondráčka a postoupili tak do další fáze. V Divizi už to pro Kolíňáky nebylo tak slavné. V Hlinsku totiž padli 2:1.

Jak tedy dopadne tento vzájemný mač? V neděli 6. 9. začínáme v 17:00 hodin!