Čeká nás derby, v sobotu jedeme do Kutné Hory

Další ze střetnutí nedalekých Spart. Ta kolínská zajede v sobotu 2. dubna ke klání do Kutné Hory. Při pohledu na poslední dva zápasy se nabízí jistě pro diváky zajímavá gólová podívaná. Bude tomu tak i nyní?

Od sezony 2016/17 se celky v divizi tradičně setkávají. V kádru Kutné Hory je přítomna spousta hráčů, kteří v dřívějších letech prošli Kolínem či jsou dokonce našimi odchovanci. Mezi nimi například Tomáš Exner, Petr Saulich, Dominik Veselý či Bedřich Franc. Kutné Hoře se v divizi příliš nedaří. Na poslední Dvůr Králové má náskok pouhý jeden bod. Přitom vstup do jarní části vyšel kutnohorským fotbalistům na výbornou! V úvodu si totiž došlápli na čtrnáctý Náchod 2:0 a snížili bodovou ztrátu na jeden bod. Následující zápasy ale nevyšly, padli v Poříčanech a o týden později nestačili doma ani na Vysoké Mýto. Se sedmnácti body jsou tak na patnácté pozici se skóre 23:52. Týmovým střelcům vévodí se třemi zásahy exkolínský Dominik Veselý.

Posledních pět vzájemných duelů vyplývá lépe pro Kolín. První z nich sice prohrál v Kutné Hoře na penalty 2:1, následně už býval šťastnější. Kromě srpnového zápasu v roce 2019, kdy opět rozhodovaly penalty, to bývala vždy jasná záležitost. V posledních dvou sehraných zápasech je skóre dokonce 17:2 ku prospěchu Kolína. Možná to je příslib dalších gólových hodů. Kutná Hora rozhodně není daleko, přijeďte nás podpořit. Výkop proběhne v Kutné Hoře v sobotu 2. dubna v 10:15 hodin.

Napsat komentář

69 + = 73