Švanci Zelí show v Kolíně

Fanoušci fotbalu a zábavy, zbystřete! Městský společenský dům bude ve čtvrtek 21. září 2023 další zastávkou nové talk show s Petrem Švancarou a Luďkem Zelenkou. Vstupenky jsou už v online prodeji.

Neuvěřitelně vtipná talkshow, která vám garantuje nezapomenutelný večer plný zábavy a překvapení. Vašimi průvodci do světa nečekaných informací budou dva bývalí skvělí útočníci Petr Švancara a Luděk Zelenka. Švanci Zelí show je jedinečnou příležitostí, jak se dostat do tajných zákoutí dalších dvou hostů, kteří v částečně moderované a částečně improvizované show nebudou mít žádná tajemství. Petr Švancara a Luděk Zelenka donutí své hosty odhalit jejich nejzajímavější okamžiky jejich životů. Ani jedno téma nezůstane tabu. Občas nebude ani jasné, kdo je hostem a kdo moderátorem. V této nové talkshow je důležité také aktivní zapojení diváků. Zábrany proto nechte doma. Kromě účastnění se v diskuzích si diváci budou moct odnést domu drobné dárky, to je však překvapením, na které se můžete těšit.

Švanci Zelí show se bude konat ve čtvrtek 21. září 2023 v hlavním sále Městského společenského domu v Kolíně. Akce začne v 19 hodin a očekává se, že celková délka bez přestávky bude asi 100 minut. Vstupné činí 490 Kč, 450 Kč, 290 Kč a 350 Kč, v závislosti na umístění číslovaných židlích. Vstupenky jsou už v prodeji online ZDE. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost zažít večer plný smíchu, překvapení a skvělých hostů.