Předprodej na Real Top zahájen!

K výročí 110 let připravuje Sparta Kolín druhou část oslav, v jejímž rámci se garda Kolína střetne s celebritním týmem Real Topem Praha. Zápas i s doprovodným programem proběhne v sobotu 20. srpna. Zahájili jsme i předprodej vstupenek.

Od pondělí 1. srpna si můžete zakoupit vstupenku na charitativní utkání s Real Topem Praha, v jehož dresu se objeví třeba zpěvák Vojta Dyk nebo herec a moderátor Jakub Prachař. Vstupenku v předprodeji zakoupíte v restauraci Jiskra každý den od 15 do 18 hodin za cenu 150,- Kč. Předprodej platí do 19. srpna 2022. Na místě v den zápasu pak zakoupíte vstupenku v ceně 180,- Kč. Děti do 6 let mají vstupné ZDARMA, od 6 do 12 let pak zaplatí 50,- Kč, na místě i v předprodeji.

Kompletní výtěžek ze vstupného poputuje na konto šestileté Viktorky se silnou epilepsií a začínající spasticitou dolních končetin. Prostředky se využijí především na potřebné rehabilitace a kompenzační pomůcky.

Během akce si každý přijde na své. Společně s OC Futurum Kolín připravujeme doprovodný program nejen pro děti. Bude připraven skákací hrad, dětské soutěže, ze kterých si také něco odnesou a ruské kuželky, které si budou moct zahrát i dospělí návštěvníci. Chystáme také poločasovou soutěž a slosování o ceny od našich partnerů.