KOLÍN NADÁLE VÉVODÍ SKUPINĚ C

Kolínská výprava zamířila do Horek nad Jizerou v roli papírového favorita. Se svou pozicí se hostující kolínští fotbalisté dokázali popasovat na výbornou! Ve druhé půli sice dovolili Horeckým vyrovnat na 1:1, další zaváhání už ale nepřipadalo v úvahu. Kolínští se tak i nadále mohou pyšnit prvenstvím ve skupině C, Horky nad Jizerou porazili 4:1!

Kolínští hráči předvádí v letošní sezoně fantastický fotbal, a to přináší své ovoce. Během prvních šesti soutěžních kol ztratili pouze 1 bod a změnu nepřineslo ani utkání v Horkách nad Jizerou. Úvodní branku vstřelil v 17. minutě z pokutového kopu tradiční exekutor Jiří Vondráček – 1:0. Takovýto stav vydržel celou první půli. Změnu přinesla až 55. minuta zápasu. To se přesně trefil domácí David Krčmář a srovnal tak na 1:1. Radost domácích hráčů a fanoušků však netrvala příliš dlouho. Srovnávací gól byl jediný, který kolínská obrana svému soupeři povolila. Poté se už znovu iniciativy ujali kolínští. O minutu později vrátil Kolínu vedení opět kapitán Jiří Vondráček – 1:2. O slovo se v 59. minutě přihlásil i nejlepší střelec Divize Jiří Sodoma, který prokázal, proč je na špici střelců právě on! – 1:3. Na začátku závěrečné desetiminutovky stvrdil kolínskou výhru Daniel Bareš. Kolínská Sparta tak znovu potvrdila svou aktuální formu a zvítězila jasně 4:1!

Toto tříbodové vítězství je opravdu velecenné. Udrželo totiž dvoubodový náskok na čele tabulky před Náchodem, který dnes v přímém souboji o druhé místo deklasoval Velké Hamry 3:0. Se stejným počtem bodů, jako má na svém kontě Náchod, je na třetím místě Vysoké Mýto. V příštím týdnu zajíždí Náchod do Hlinska, Vysoké Mýto do Čáslavi. Kolíňáci pak v neděli 11. 10. hostí Benátky nad Jizerou.
POZOR! Utkání se kvůli nařízení Vlády ČR odehraje „za zavřenými dveřmi“. Divákům je tak bohužel vstup zakázán.

Branky: Krčmář – 2x Vondráček, Sodoma, Bareš
Rozhodčí: Vnuk – Hádek, Zoufalý
ŽK: Tarasiuk – Soběslav, Sodoma, Škoda
Diváci: 98

SK Sparta Kolín: Kubát – Soběslav, Čapek A., Hudec (65′ Vácha), Vojta (65′ Bareš), Vondráček (K) (74′ Šindelář), Čapek P., Sodoma (74′ Veselý), Škoda, Šlehofer, Milec

FC Horky nad Jizerou: Durov – Krčmář, Novák (69′ Plucha), Zörkler (69′ Čech), Mynář (K), Pánek, Horák (64′ Machů), Pecháček (59′ Kovalov), Borek, Tarasiuk, Baisa,