PU | Na závěr přípravy sehrál Kolín generálku v Brandýse

Týden před začátkem soutěže sehráli Kolíňáci generálku v Brandýse nad Labem a náročná letní příprava plná ostřejších tréninků a častých přátelských zápasů se tak pomalu chýlí ke konci. V sobotu 24. července se Na Spořilově Na Spořilově padli 3:2.

Generálka nevyšla dle představ

Podle slov manažera Sparty Kolín Jaroslava Havrdy Kolín nevstoupil do zápasu zcela ideálně. Kolíňáci po dvou individuálních chybách prohrávali 2:0. Ze shrumáže poté znovu inkasovali a soupeř vedl již o tři branky. Kolínští jako by ožili. Vstřelili soupeři dva rychlé, navíc krásné góly a rázem bylo sníženo na rozdíl jediné branky – 3:2. Druhá půle nepřinesla téměř nic, a tak Kolín v generálce padl. Důležitý ale bude vstup do nového ročníku divize, který se je v plánu již příští týden!

Za týden čeká nejen Kolín, ale všechny divizní celky ostrý start. Po velmi dlouhé odmlce se celky konečně opět potkají a rozdají si to v boji o postup do ČFL. Kolín své ambice má jasně stanovené. Přijďte kolínské kluky povzbuzovat, budou vás potřebovat! Kompletní rozpis zápasů najdete ZDE. V prvním kole jedeme do Kosmonos, o týden později hostíme v Borkách Vysoké Mýto.