Sodoma draží dres Tomáše Součka z West Hamu!

Fotbal není jen o samotné hře a trénincích. Za nejkrásnějším sportem na světě stojí i spousta dalších aspektů, které ho dělají právě tak skvělým. Své o tom ví i Jirka Sodoma, který se na svém twitterovém účtu rozhodl uskutečnit aukci na podporu pětileté Rozárky.

Předmětem aukce je hraný dres Tomáše Součka z West Hamu a vyvolávací cena byla 5 tisíc Kč. Ihned se však strhlo naprosté bláznovství o tuto fotbalovou svátost. Aukce se účastní především předseda představenstva SK Slavia Praha Jaroslav Tvrdík či předseda futsalové Slavie Daniel Kolman, který aktuálně vede s částkou 45 tisíc Kč.

Nejen že se jedná o dres jednoho z předních hráčů současného českého fotbalu, ale také je podepsaný, navíc v něm Souček vstřelil branku do sítě Watfordu.

Ahoj, jmenuju se Rozárka je mi 5 let a už rok bojuju s rakovinou střev a metastázemi na plicích. Mám za sebou operace i chemoterapie, bojuju a věřím, že vše dobře dopadne.
!!!!AUKCE!!!!
Podepsaný dres Tomáše Součka
Vyvolávací cena: 5000,- Kč
Aukce končí 25.11.2020 22:00

Současně bychom vás rádi pozvali na další ročník charitativního vánočního trhu, který se bude opět konat v našem areálu. I výtěžek z této akce poputuje na léčbu pětileté Rozárky, která bojuje s rakovinou. Letos však akce proběhne venku a za zpřísněných hygienických .pravidel. Všichni budou muset nosit roušky a dodržovat rozestupy. Věříme, že vás tato situace neodradí, a stejně jako v předchozích letech přijdete podpořit dobrou věc!

Vánoční trh pro Rozárku je naplánovaný na víkend 28.-29. 11. 2020. Každý den od 8:00 do 19:00 hodin.

Napsat komentář

54 − = 50