KOLÍN SE CHYSTÁ NA LIBIŠ

Kolínská krasojízda na úvod soutěže jistě těší každého kolínského fanouška. Kolíňáci prozatím ztratili jediný bod ve Velkých Hamrech, v následujících třech zápasech ztrátu nedopustili. Nejen že porazili Vysoké Mýto, které pravidelně bojuje o nejvyšší příčky, ale také v derby rozstříleli Kutnou Horu vysoko 10:1. Nesmí však usnout na vavřínech a i nadále budou muset prokazovat skvělé výkony jako doposud. Potvrdit parádní formu budou muset kolínští fotbalisté již zítra, t. j. v sobotu 19. 9. 2020. Zajíždí totiž na hřiště nevyzpytatelné Libiše. Do obce nedaleko Mělníka, která čítá zhruba 2200 obyvatel.

Libišský Sokol je, jak je již výše zmíněno, velmi nepředvídatelným celkem. První tři kola nenašli jeho hráči recept na výhru. Postupně padli s Letohradem (2:1), Čáslaví (3:1) a Velkými Hamry (4:1). Ve čtvrtém kole však přišel velký obrat a porazili Hlinsko 3:0! Momentálně se náš sobotní soupeř nachází se třemi body a skóre 6:9 na 11. místě.

Kolín se po prvních čtyřech kolech může pyšnit na prvním místě. S jedenácti body a skóre 16:4 vévodí divizní tabulce skupiny C. Prozatím Kolíňáci zaškobrtli jen v prvním kole, kdy museli dotahovat dvoubrankové manko ve Velkých Hamrech. Úspěšně a z utkání brali 2 body. Poté si excelentně poradili i s Vysokým Mýtem, Hlinskem a Kutnou Horou.

Vzájemný zápas spolu mužstva sehrála minulý rok na podzim. Přesně 7. 9. 2019 se kolínská výprava vydala do Libiše. Kolíňáci po brankách Ondrušíka, Vondráčka a Váchy zvítězili 3:1. Bude se i nyní v Libiši konat podobný průběh mače? Utkání bude nejspíše možné sledovat online na tvcom.cz. Začínáme v 10:15 hodin!