ČERVNOVÁ PŘÁTELSKÁ UTKÁNÍ

Stejně tak, jako by končila běžná sezona, skončilo i období přátelských zápasů a kolínské fotbalisty čeká doba volna. Během června sehráli Kolíňáci 6 přípravných zápasů. Postupně se utkali se Slavojem Podolí, Velimí, Kutnou Horou, rezervou Pardubic, Brandýsem nad Labem a Čáslaví.

První utkání po nucené pauze sehráli Kolínští o prvním červnovém víkendu. V sobotu 6. 6. přivítali v Borkách AFK Slavoj Podolí. Domácí Kolín se sice ujal jednobrankového vedení, hosté však poté dvěma rychlými brankami otočili vývoj zápasu ku svému prospěchu a z Kolína si odvezli vítězství 2:1.

Ve středu 10. 6. zajíždělo kolínské mužstvo do nedaleké Velimi. Na půdu klubu, jehož A tým působí v krajském přeboru. Předzápasové předpoklady však během devadesáti minut vyprchaly, Kolín ve Velimi utrpěl porážku 4:0. 

Jedno derby střídá druhé. V sobotu 13. 6. hostili Kolíňáci kutnohorskou Spartu. Jednalo se tak o prvního soupeře ze stejné soutěže a kolínští fotbalisté si s tím poradili na jedničku. Celku, ve kterém se mimo jiné objevuje několik hráčů, kteří prošli Kolínem, nasázeli modrobílí sedm branek. Kutnohorští se zmohli pouze na jednu a konečné skóre bylo tedy 7:1.

Místo původně plánováného zápasu s pražským Meteorem se domluvil zápas s rezervou Pardubic. Opět tedy s mužstvem, které s námi bojuje o body v divizní skupině. Kolíňáci toto utkání výsledkově nezvládli a v Pardubicích padli 3:1.

K předposlednímu červnovému zápasu zajížděli Kolíňáci do Brandýsa nad Labem. Na hřiště celku, který působí v divizní skupině „B“.
Tento zápas se nám vydařil na výbornou, v Brandýse jsme zvítězili přesvědčivě 5:2. Po krátké pauze však dojde k druhému změření sil, odveta
je v plánu na 18. 7. 2020!

Sérii přátelských zápasů jsme zakončili v sobotu 27. 6. v Čáslavi. Derby s Čáslaví bývají často vyhrocené a ani tentokrát tomu nebylo jinak. V zápase mohli diváci vidět po třech brankách na obou stranách, do konce však mač nedospěl. Zhruba deset minut před koncem rozhodčí utkání za stavu 3:3 předčasně ukončil kvůli potyčce na hřišti.

Na kolínské hráče nyní čeká letní pauza. Po ní se vrátí zpět do tréninkového cyklu a odehrají další přátelské zápasy. Naplánované jsou zápasy s Brandýsem nad Labem
(18. 7.), Zápy (25. 7.), rezervou Hradcem Králové (1. 8.), rezervou Slovanu Liberec (5. 8.) a Neratovicemi (8. 8.). O případných změnách vás budeme včas informovat.

Napsat komentář

+ 63 = 66